Despre LaserMed          Tratamente          Istoric          Intrebari          Contul Meu          Contact         
Dotari Laser pentru
Servicii Medicale
de Calitate
Tratamente LaserMed
Dermatologie
   Tratament V-Up *NOU
   Tratament PRP *NOU
   Tratament PMT *NOU
   Preturi Dermatologie
Medicina Estetica
Chirurgie Estetica
   Preturi Chirurgie Estetica
Chirurgie Generala
Reumatologie
   Preturi Reumatologie
Asociatia de Medicina ANTI-AGING Medicina estetica si/sau medicina Anti-aging este structurata in clinica noastra astfel:
Protocoale speciale in functie de varsta si conditiile de viata ale pacientilor, acestea incluzand:
-Pachete de teste de laborator
-Chirurgie estetica si plastica
-MESOTERAPIE;
-PEELING SI FACIAL LASER REJUVENATION;
-INJECTABILE definitive sau temporare
-Tratamente hormonale sau tratamente holistice
-Nutritie si alimentatie
-Activitati fizice ce au un impact major in terapia anti-aging.

Medicina estetica se ocupa si de tratamente pentru:
celulita, grasime localizata, hiperpigmentari cutanate, riduri, epilare definitiva prin trei metode separate ( radielectroliza, laser diodic sau IPL, Rubin), alopecie, managementul cicatricilor post-acnee.
Medicina anti- aging creeaza un nou concept de sanatate si abordeaza dintr- o noua perspectiva imbatranirea si medicina, punandu- ne in fata o noua fiinta umana, o varsta adulta lipsita de teama de imbolnavire, infirmitate si boli lungi si chinuitoare la batranete.
Pentru a intelege conceptul de anti- aging, ganditi- va ca, cu exceptia infectiilor si a catorva disfunctii tipice copilariei, marea majoritate a bolilor degenerative au la origine o singura caracteristica comuna: imbatranirea insasi. Boala Alzheimer, cele mai multe boli canceroase, bolile de inima, diabetul nedependent de insulina, osteoporoza, tulburarile sistemului imunitar, paraliziile, moartea cauzata de gripa sau de pneumonie, boala Parkinson si miile de alte boli legate de imbatranire afecteaza in general persoanele trecute de 40 de ani- varsta ?tineretii pierdute? si ?poarta catre imbatranire?.
Chiar daca nu se procedeaza la o cercetare a imbatranirii in sine, omenirea a realizat in ultimele doua secole un mare progres, printr- un sistem avansat de igiena, nutritie, prin depistarea si tratarea premature ale bolilor infectioase- o crestere a mediei de viata cu aproape 50 de ani.
Definitia clara data pentru ceea ce este ?batran? se schimba zilnic. Tratamente noi care adauga ani de viata multor oameni, sunt inventii si terapii ale medicinei anti- aging, o combinatie de terapii cu hormoni de substitutie, suplimente nutritionale, antioxidanti si vitamine in doze ridicate si un program zilnic de exercitii si reabilitare. Pe langa aceste instrumente, pacientii sunt indemnati ca, la randul lor, sa caute o revolutionare a propriii atitudini fata de imbatranire.
Scopul medicinei anti- aging un este acela de a prelungi viata pe o perioada mai lunga in stadiul de ?persoana in varsta?, ci de a intarzia aparitia procesului de imbatranire si de a da oricui un numar cat mai mare din anii unei maturitati in stare de sanatate. Cine un ar dori sa aiba aceeasi vitalitate la 75 de ani ca aceea pe care o avea la 45 de ani?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termeni si Conditii - © LaserMed 2012